Nowości od DeCare: makarony
JOANNA WASILUK • dawno temuTej jesieni wypróbuj kilku nowości prosto od marki DeCare:
-Makaron do Pho 200 g House of Asia
Naturalnie bezglutenowy makaron ryżowy ma prosty, czysty skład bez zbędnych dodatków i konserwantów. Po przygotowaniu jest jędrny i sprężysty, a jego 4 mm wstążki doskonale absorbują smaki. Makaron jest dedykowany jako dodatek do znanej na całym świcie zupy pho. Świetnie pasuje również jako składnik innych zup, sałatek, dań mięsnych i wegetariańskich oraz dań typu stir-fry
— Makaron ryżowy z kurkumą 200 g House of Asia
Makaron ryżowy z dodatkiem aromatycznej kurkumy to idealna i zdrowa alternatywa dla klasycznych makaronów. Kurkuma, dzięki której makaron nabiera charakterystycznego koloru wykazuje również działanie przeciwzapalne. Makaron jest naturalnie bezglutenowy, lekkostrawny i nie obciąża przewodu pokarmowego. Makaron ma wiele zastosowań, między innymi sprawdzi się jako składnik zup, sałatek, dań mięsnych wegańskich i wegetariańskich.
— Makaron ryżowy z czarnym sezamem 200 g House of Asia
Makaron ryżowy z dodatkiem czarnego sezamu to doskonały pomysł na urozmaicenie codziennej kuchni. Dzięki zawartości czarnego sezamu zyskuje niepowtarzalną ciemną barwę. Ma wiele zdrowotnych zalet. Jest lekkostrawny, a zarazem bardzo odżywczy. Posiada 100% naturalny skład, bez zbędnych dodatków.
Makaron ma wiele zastosowań, między innymi sprawdzi się jako składnik zup, dań mięsnych i wegetariańskich, doskonały do dań typu stir-fry. Szybki w przygotowaniu, wystarczy wrzucić do wrzącej wody, gotować 5–6 minut i przepłukać w zimnej wodzie.
— Makaron instant pszenny 100 g House of Asia
Makaron chiński, w postaci długich, cienkich nitek przygotujesz bez gotowania, wystarczy zalać go wrzątkiem i odczekać 4–5 minut. Dodatkowo jest lekki i bardzo pożywny dzięki dużej zawartości białka – zawiera go aż 11g w 100g. Ma prosty, czysty skład, jedynie mąka pszenna, woda i sól. Może być wszechstronnie wykorzystywany. Jest znakomitym dodatkiem do bulionów i zup, potraw mięsnych i wegetariańskich.
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze